خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

شهر زیارتی تاریخی خالدآباد یکی از شهرهای زیبا و کویری بخش امام زاده از توابع شهرستان نطنز می باشد . شهر خالدآباد در جوار شهر بادرود و در 25 کیلومتری شمال نطنز و 55 کیلومتری شرق کاشان واقع شده است . این شهر کوچک , کویری و زیبا اولین شهر در ایران است که گواهینامه ی زیست محیطی یورو 14001 را به خود اختصاص داده است . این شهر هنرپرور که به شهر صدا نیز شهره است هنرمندان بزرگی در عرصه ی موسیقی به ایران و جهان معرفی کرده است . استاد ایرج و استاد مهدی خالدی از مفاخر هنر موسیقی خالدآبادی هستند . وجود بارگاه ملکوتی امام زاده آقا علی عباس در این شهر بر معنویت آن افزوده است . چهل دختران حامی امام زاده خالدآبادی بوده اند و در روایات معتبر نقل شده است که پس از شهادت این بزرگوار در منطقه ی گود ریگ خالدآباد به دستور مامون عباسی , شیرزنان خالدآباد کمرهمت بسته اند تا همچون زنان بنی اسد که افتخار تدفین ابدان مطهر شهدای کربلا را در کارنامه ی خود دارند افتخار تدفین پیکر مطهر امام زاده آقا علی عباس را به کمک مردان رشیدشان در کارنامه ی خود برای همیشه ی تاریخ ثبت و ضبط نمایند . متولیان آقاعلی عباس طایفه ی بزرگی از مردم خالدآباد را تشکیل می دهد که از دو طایفه ی سعیدی و عابدی متشکل است و این خاندان بیش از هزار سال تولیت آستان را بر عهده داشته اند و هم اکنون در این شهر ساکن می باشند . زبان مردم خالدآباد تات نام دارد که قدیمی ترین زبان اصیل ایرانی است . خالدآباد بیش از هشتاد اثر تاریخی دارد که تنها 6 اثر به ثبت میراث فرهنگی رسیده است . تپه های باستانی مسی و ابوذر قدمتی 6 هزار ساله دارند .

طبقه بندی موضوعی خالدنیوز
بایگانی
آخرین نظرات

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری نطنز گفت: نزدیک به ۲۰۰ هکتار از اراضی جنگل های اقا علی عباس(ع) خالدآباد از وجود ملخ های کوهان دار سمپاشی شد

به گزارش  خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز، سعید زمانی صبح  امروز  پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران از شروع  مبارزه با ملخ کوهاندار تاغ در بخش امام زاده خبر داد و  اظهار کرد:
ملخ کوهاندار از جمله آفات مناطق گرمسیری است که در پنج سنین از یک تا پنج سال وجود دارند و سن پنجم آن در حال پروازی است.

زمانی  افزود: این نوع آفت از درختان تاغ و اشنیان تغذیه می کند و جز آفت درختان سبز منطقه محسوب شده  و یه صورت کانونی هجوم می آورند.

وی با بیان این که ملخ کوهاندار سبزینه هر درختی را نابود می کنند، تصریح کرد: زمان پیدایش این ملخ از اوایل اسفندماه تا پایان آن است که به صورت پور سن یک دیده می شود و زمان تخم ریزی آن ها نیز از نیمه خردادماه تا اواخر تیرماه است.

رئیس اداره  منابع طبیعی و ابخیزداری نطنز  ادامه داد: تخم ریزی این آفت به صورت کپسول در عمق پنج الی ۱۰ سانتی متری ماسه های بادی است و در منطقه تاغزارهای بخش امام زاده در هر کپسول بالغ بر۳۰ پوره ملخ وجود دارد.

وی با بیان این که این ملخ درهر سنی پوست ریزی کرده و در نهایت به سن پروازی می رسد، افزود: این آفت در منطقه امامزاده از شهرستان اردستان وارد شده و عملیلت مبارزه با آن ها ۱۰ تا ۱۵ روز طول می کشد.

زمانی ادامه داد: در حال حاضر  در بخش امام زاده حدود ۲۰۰ هکتار از اراضی با هجوم این ملخ به شکل کانونی و به تعداد میلیونی روبرو شده است و از آن جا که بهترین زمان مبارزه با این آفت این فصل از سال است، مبارزه با آن ها شروع شده است.

وی خاطر نشان کرد: مبارزه به دو شکل شعله افکن و شیمیایی و با استفاده از سم پاشی با تراکتور انجام خواهد شد


کانال تلگرامی خالدنیوز

نظرات  (۱)

چه عکس زیبایی . افتخار داشتم به این آستان مقدس سر بزنم . علی از اصفهان

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی