خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

شهر زیارتی تاریخی خالدآباد یکی از شهرهای زیبا و کویری بخش امام زاده از توابع شهرستان نطنز می باشد . شهر خالدآباد در جوار شهر بادرود و در 25 کیلومتری شمال نطنز و 55 کیلومتری شرق کاشان واقع شده است . این شهر کوچک , کویری و زیبا اولین شهر در ایران است که گواهینامه ی زیست محیطی یورو 14001 را به خود اختصاص داده است . این شهر هنرپرور که به شهر صدا نیز شهره است هنرمندان بزرگی در عرصه ی موسیقی به ایران و جهان معرفی کرده است . استاد ایرج و استاد مهدی خالدی از مفاخر هنر موسیقی خالدآبادی هستند . وجود بارگاه ملکوتی امام زاده آقا علی عباس در این شهر بر معنویت آن افزوده است . چهل دختران حامی امام زاده خالدآبادی بوده اند و در روایات معتبر نقل شده است که پس از شهادت این بزرگوار در منطقه ی گود ریگ خالدآباد به دستور مامون عباسی , شیرزنان خالدآباد کمرهمت بسته اند تا همچون زنان بنی اسد که افتخار تدفین ابدان مطهر شهدای کربلا را در کارنامه ی خود دارند افتخار تدفین پیکر مطهر امام زاده آقا علی عباس را به کمک مردان رشیدشان در کارنامه ی خود برای همیشه ی تاریخ ثبت و ضبط نمایند . متولیان آقاعلی عباس طایفه ی بزرگی از مردم خالدآباد را تشکیل می دهد که از دو طایفه ی سعیدی و عابدی متشکل است و این خاندان بیش از هزار سال تولیت آستان را بر عهده داشته اند و هم اکنون در این شهر ساکن می باشند . زبان مردم خالدآباد تات نام دارد که قدیمی ترین زبان اصیل ایرانی است . خالدآباد بیش از هشتاد اثر تاریخی دارد که تنها 6 اثر به ثبت میراث فرهنگی رسیده است . تپه های باستانی مسی و ابوذر قدمتی 6 هزار ساله دارند .

طبقه بندی موضوعی خالدنیوز
بایگانی
آخرین نظرات

حجت الاسلام ضیاء الدین انصاری پیش از ظهر روز (دوشنبه) در حاشیه بازدید از کتابخانه جدید الاحداث حضرت امیرالمومنین (ع) نطنز اظهار کرد: شهری که دارای کتابخانه است از ارزشِ معنوی بالایی نیز برخوردار است و همانطور که دانشگاه های نطنز در ورودی های شهر احداث و موجب رونق شهر شد، احداث کتابخانه هم می تواند در بالا بردن سطح علمی تأثیر بزرگی داشته باشد.

وی که یکی از بانیانِ احداث این کتابخانه است، افزود: یکی از اصول مهم احداث این مرکز، محل و ساختار آن است که برای عابران، مسافران و گردشگران قابل دسترسی است و باید ساعات کاری آن به گونه ای باشد که زمان مطالعه برای خواهران و برادران نیز مجزا باشد.

وی ضمن قدردانی از عملکرد شهرداری در احداث این مجموعه فرهنگی، بیان کرد: مرحوم بدر تقی زاده انصاری سال ها تلاش کرد تا ساخت این مجموعه آغاز شود و با توجه به موقعیتی که در کرج  داشت، می توانست کتابخانه را در آنجا احداث کند اما علاقه وی به وطن، ایمان قوی و توجه ویژه وی به روحانیت در شهر اولیاء الله باعث شد تا این مجموعه در نطنز تاسیس شود.

حجت الاسلام انصاری اضافه کرد: ابتدا مرحوم بدر الدین تقی زاده انصاری با مراجعه به فرمانداری در این فکر بود که خود کتابخانه را احداث کند که متأسفانه عمرش به پایان رسید و بعد از فوت آن مرحوم بنده موضوع را با شورای اسلامی شهر و سید محسن تجویدی شهردار وقت مطرح کردم و مورد استقبال قرا گرفت.

این فعال فرهنگی ادامه داد: سید محسن تجویدی شهردار قبلی نطنز و اعضای شورای شهر در دوره چهارم، زحمات بسیاری را برای این مجموعه متحمل شدند که بر خود لازم می دانم از تک تک آن ها قدردانی کنم.

وی تصریح کرد: جوانان باید توجه به علم و دانش را در رأس امور قرار دهند و آن را در زندگی به کارگیر ببندند، تنها درس خواندن کافی نیست و امیدواریم به هنر نیز بیشتر توجه کنند.

حجت الاسلام انصاری با بیان این که روحانیون، ائمه جمعه، اساتید و معلمان باید برای رونق تقویت کتابخانه، دیگران را تشویق کنند، خاطر نشان کرد: این مجموعه فرهنگی باید فعالیت بیشتری داشته باشد و کسی که به عنوان مدیر این مرکز انتخاب می شود باید در بین همگان محبوبیت داشته و عاشق کتاب و کتابخانه باشد و با اخلاق پسندیده و روی باز دیگران را به مطالعه کتاب ترغیب کند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی