خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

شهر زیارتی تاریخی خالدآباد یکی از شهرهای زیبا و کویری بخش امام زاده از توابع شهرستان نطنز می باشد . شهر خالدآباد در جوار شهر بادرود و در 25 کیلومتری شمال نطنز و 55 کیلومتری شرق کاشان واقع شده است . این شهر کوچک , کویری و زیبا اولین شهر در ایران است که گواهینامه ی زیست محیطی یورو 14001 را به خود اختصاص داده است . این شهر هنرپرور که به شهر صدا نیز شهره است هنرمندان بزرگی در عرصه ی موسیقی به ایران و جهان معرفی کرده است . استاد ایرج و استاد مهدی خالدی از مفاخر هنر موسیقی خالدآبادی هستند . وجود بارگاه ملکوتی امام زاده آقا علی عباس در این شهر بر معنویت آن افزوده است . چهل دختران حامی امام زاده خالدآبادی بوده اند و در روایات معتبر نقل شده است که پس از شهادت این بزرگوار در منطقه ی گود ریگ خالدآباد به دستور مامون عباسی , شیرزنان خالدآباد کمرهمت بسته اند تا همچون زنان بنی اسد که افتخار تدفین ابدان مطهر شهدای کربلا را در کارنامه ی خود دارند افتخار تدفین پیکر مطهر امام زاده آقا علی عباس را به کمک مردان رشیدشان در کارنامه ی خود برای همیشه ی تاریخ ثبت و ضبط نمایند . متولیان آقاعلی عباس طایفه ی بزرگی از مردم خالدآباد را تشکیل می دهد که از دو طایفه ی سعیدی و عابدی متشکل است و این خاندان بیش از هزار سال تولیت آستان را بر عهده داشته اند و هم اکنون در این شهر ساکن می باشند . زبان مردم خالدآباد تات نام دارد که قدیمی ترین زبان اصیل ایرانی است . خالدآباد بیش از هشتاد اثر تاریخی دارد که تنها 6 اثر به ثبت میراث فرهنگی رسیده است . تپه های باستانی مسی و ابوذر قدمتی 6 هزار ساله دارند .

طبقه بندی موضوعی خالدنیوز
بایگانی
آخرین نظرات

نایب رئیس شورای اسلامی شهرستان نطنز گفت: توسعه کارگاه‌های قالی بافی و دیگر رشته های صنایع دستی ضرورت ایجاد اشتغال در شهرخالدآباد و روستاهای اطراف آن است و برای تحقق این امر کافرمایان نیازمند دریافت وام بانکی با سود اندک هستند

شهرستان نطنز قرار گرفته و از عهد باستان تا کنون دارای سابقه درخشان تمدن در کویر مرکزی ایران است، بنابراین همواره صنایع دستی مثل فرش، گلیم و …نیز در آن تولید شده است.


وی افزود: خالدآباد در شرایط بحران آب قرار دارد و اعتقاد داریم که باید توسعه اقتصادی آینده آن بر اساس رونق توریسم و صنایع دستی تدوین شود و خوشبختانه در هر دو زمینه استعداد‌های تاریخ، طبیعی و انسانی  خوبی داریم.


وی ادامه‌داد: اساسا نقشه‌های معروف فرش کاشان مانند ” شادسر” در خالدآباد بافته می شد و بیشتر هم قالی‌بافی هم در منازل انجام می‌‌گرفت ولی معتقدم برای افزایش نرخ اشتغال و با توجه به شرایط روز باید فرش بافی به صورت کارگاهی رواج یابد.


این عضو شورای شهر خالدآباد با بیان اینکه در سال‌های اخیر تعدادی کارگاه قالی‌بافی در این شهر تاسیس شده است، افزود: این حرکت شروعی خوب است اما آنرا کافی نمی دانم بلکه باید تعداد این کارگاه‌ها بیشتر شود تا علاوه برکاهش بیکاری بتوانیم مناسب با نیاز بازار تولید کنیم .


حسینی‌خالدی با بیان اینکه برای اجرای این امر نیاز کارفرمایان دریافت تسهیلات با سود اندک است،تاکید‌کرد: راه اندازی کارگاهای صنایع دستی مانند فرش دشتباف در شرایط فعلی اقتصادی کشوردارای اهمیت است زیرا برخلاف کارخانجات بزرگ نیازمند پرداخت هزینه‌های کلان و مشکلات اداری زیاد برای شروع کار نیست و با صرف رقم‌های کمتر تعداد زیادی بکار مشغول می‌شوند.


وی با بیان اینکه کارگاه فرش بافی نوعی بنگاه زود بازده محسوب می‌شود، ادامه داد: از مسئولان استانی وشهرستانی تقاضا داریم با توجه به مشکل بیکاری و بحران آب در منطقه این بحث را به طور ویژه در دستور کار خود قرار دهند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی