خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

شهر زیارتی تاریخی خالدآباد یکی از شهرهای زیبا و کویری بخش امام زاده از توابع شهرستان نطنز می باشد . شهر خالدآباد در جوار شهر بادرود و در 25 کیلومتری شمال نطنز و 55 کیلومتری شرق کاشان واقع شده است . این شهر کوچک , کویری و زیبا اولین شهر در ایران است که گواهینامه ی زیست محیطی یورو 14001 را به خود اختصاص داده است . این شهر هنرپرور که به شهر صدا نیز شهره است هنرمندان بزرگی در عرصه ی موسیقی به ایران و جهان معرفی کرده است . استاد ایرج و استاد مهدی خالدی از مفاخر هنر موسیقی خالدآبادی هستند . وجود بارگاه ملکوتی امام زاده آقا علی عباس در این شهر بر معنویت آن افزوده است . چهل دختران حامی امام زاده خالدآبادی بوده اند و در روایات معتبر نقل شده است که پس از شهادت این بزرگوار در منطقه ی گود ریگ خالدآباد به دستور مامون عباسی , شیرزنان خالدآباد کمرهمت بسته اند تا همچون زنان بنی اسد که افتخار تدفین ابدان مطهر شهدای کربلا را در کارنامه ی خود دارند افتخار تدفین پیکر مطهر امام زاده آقا علی عباس را به کمک مردان رشیدشان در کارنامه ی خود برای همیشه ی تاریخ ثبت و ضبط نمایند . متولیان آقاعلی عباس طایفه ی بزرگی از مردم خالدآباد را تشکیل می دهد که از دو طایفه ی سعیدی و عابدی متشکل است و این خاندان بیش از هزار سال تولیت آستان را بر عهده داشته اند و هم اکنون در این شهر ساکن می باشند . زبان مردم خالدآباد تات نام دارد که قدیمی ترین زبان اصیل ایرانی است . خالدآباد بیش از هشتاد اثر تاریخی دارد که تنها 6 اثر به ثبت میراث فرهنگی رسیده است . تپه های باستانی مسی و ابوذر قدمتی 6 هزار ساله دارند .

طبقه بندی موضوعی خالدنیوز
بایگانی
آخرین نظرات

حسین یزدانمهر سرپرست اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری شهرستان نطنز گفت : امروزه توریسم رابزرگترین صنعت جهان برحسب اشتغال وتجارت می دانند که درحال حاضر گردشگران زیادی باهدف بازدید از موزه ها به شهرها و روستاها مسافرت می کنند. یزدانمهر افزود : باتوجه به استقبال مجموعه داران خصوصی مبنی بر راه اندازی موزه ، سراموزه و خانه موزه جهت به نمایش گذاشتن آثار تاریخی ، آلات وادوات وابزار موزه مردم شناسی که مردمان این شهرستان درگذشته مورداستفاده قرارمی دادند وامروزه جز اسمی ازآن باقی نمانده که بازحمات فراوان وقابل ستایش وتقدیر گردآوری نموده اند.  ادامه داد :دراین راستا اداره میراث فرهنگی،  صنایع دستی و گردشگری شهرستان نطنز ودر راس آن اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان وکشور درسنوات اخیر اقدام به صدور مجوز موزه های خصوصی نموده است که ازجمله این موزه ها میتوان به سراموزه رهگشای بادرود، خانه موزه کلوک (جواهری) نطنز اشاره نمود.
به گفته سرپرست اداره میراث فرهنگی،  صنایع دستی و گردشگری شهرستان نطنز جهت کمک ومساعدت به مجموعه داران عزیز شهرستان واز محل اعتبارات استانی وملی مبلغ 20 میلیون تومان به خانه موزه کلوک نطنز، مبلغ 20 میلیون تومان به سراموزه رهگشای بادرود تخصیص یافته است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی