خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

شهر زیارتی تاریخی خالدآباد یکی از شهرهای زیبا و کویری بخش امام زاده از توابع شهرستان نطنز می باشد . شهر خالدآباد در جوار شهر بادرود و در 25 کیلومتری شمال نطنز و 55 کیلومتری شرق کاشان واقع شده است . این شهر کوچک , کویری و زیبا اولین شهر در ایران است که گواهینامه ی زیست محیطی یورو 14001 را به خود اختصاص داده است . این شهر هنرپرور که به شهر صدا نیز شهره است هنرمندان بزرگی در عرصه ی موسیقی به ایران و جهان معرفی کرده است . استاد ایرج و استاد مهدی خالدی از مفاخر هنر موسیقی خالدآبادی هستند . وجود بارگاه ملکوتی امام زاده آقا علی عباس در این شهر بر معنویت آن افزوده است . چهل دختران حامی امام زاده خالدآبادی بوده اند و در روایات معتبر نقل شده است که پس از شهادت این بزرگوار در منطقه ی گود ریگ خالدآباد به دستور مامون عباسی , شیرزنان خالدآباد کمرهمت بسته اند تا همچون زنان بنی اسد که افتخار تدفین ابدان مطهر شهدای کربلا را در کارنامه ی خود دارند افتخار تدفین پیکر مطهر امام زاده آقا علی عباس را به کمک مردان رشیدشان در کارنامه ی خود برای همیشه ی تاریخ ثبت و ضبط نمایند . متولیان آقاعلی عباس طایفه ی بزرگی از مردم خالدآباد را تشکیل می دهد که از دو طایفه ی سعیدی و عابدی متشکل است و این خاندان بیش از هزار سال تولیت آستان را بر عهده داشته اند و هم اکنون در این شهر ساکن می باشند . زبان مردم خالدآباد تات نام دارد که قدیمی ترین زبان اصیل ایرانی است . خالدآباد بیش از هشتاد اثر تاریخی دارد که تنها 6 اثر به ثبت میراث فرهنگی رسیده است . تپه های باستانی مسی و ابوذر قدمتی 6 هزار ساله دارند .

طبقه بندی موضوعی خالدنیوز
بایگانی
آخرین نظرات

شهردار نطنز گفت: طرح جامع شهری باغ شهر تاریخی نطنز باید با توجه به دارا بودن توانایی های فراوان این شهر بازنگری شود

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز، علی پیراینده در گفتگو با خبرنگاران در مورد بررسی طرح جامع شهری نطنز، اظهار کرد: طرح جامع شهری، مبنا و قوانین شکل گیری و توسعه شهر در حوزه شهرسازی است و اگر مشکلاتی در این مبنا و قوانین وجود داشته باشد و به درستی تعریف نشده باشد، مدیریت شهری و شهروندان را دچار معضل های فراوانی می کند.

شهردار نطنز افزود: طرح جامع شهر نطنز از ابتدا تاکنون به دلایل گوناگون دارای نواقص بسیاری است و طراحی نادرست شبکه های ارتباطی، اشتباه در تخصیص کاربری های موجود و پیشنهادی، نمونه هایی از مشکلات به وجود آمده است.

وی تصریح کرد: این طرح در مواجه با ویژگی باغ شهر بودن شهر تنها به محدود کردن محدوده شهر رسیده است و این به معنای بی توجهی به ساختار طبیعی شهر نطنز است.

علی پیراینده گفت: مطالعات طرح جامع شهری نطنز در سال ۱۳۸۷ آغاز و در سال ۱۳۸۹ تصویب و ابلاغ شده و همچنین با تصویب طرح تدقیق، محدوده قانونی شهر توسعه پیدا کرده و برخی از املاکی که در طرح جامع مصوب از محدوده قانونی خارج شده و دارای حقوق مکتسبه بودند دوباره به وضعیت قبل بازگشته و تعدادی نیز دوباره خارج شده اند.

وی ادامه داد: مشکلات و ایرادهای اساسی اشاره شده مرتفع نشده است و باید دوباره در خصوص رفع ایراد ها و معضل ها اقدام های لازم انجام شود.

شهردار نطنز خاطرنشان کرد: طرح جامع شهری باغ شهر تاریخی نطنز باید با توجه به دارا بودن توانایی های فراوان این شهر بازنگری شود چرا که تهیه این گونه طرح ها بدون توجه به ساختار فرهنگی و تاریخی شهر نتیجه مطلوبی نخواهد داشت.

  • خالدنیوز خالدآباد

شهردار نطنز

شهرداری نطنز

علی پیراینده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی