خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

شهر زیارتی تاریخی خالدآباد یکی از شهرهای زیبا و کویری بخش امام زاده از توابع شهرستان نطنز می باشد . شهر خالدآباد در جوار شهر بادرود و در 25 کیلومتری شمال نطنز و 55 کیلومتری شرق کاشان واقع شده است . این شهر کوچک , کویری و زیبا اولین شهر در ایران است که گواهینامه ی زیست محیطی یورو 14001 را به خود اختصاص داده است . این شهر هنرپرور که به شهر صدا نیز شهره است هنرمندان بزرگی در عرصه ی موسیقی به ایران و جهان معرفی کرده است . استاد ایرج و استاد مهدی خالدی از مفاخر هنر موسیقی خالدآبادی هستند . وجود بارگاه ملکوتی امام زاده آقا علی عباس در این شهر بر معنویت آن افزوده است . چهل دختران حامی امام زاده خالدآبادی بوده اند و در روایات معتبر نقل شده است که پس از شهادت این بزرگوار در منطقه ی گود ریگ خالدآباد به دستور مامون عباسی , شیرزنان خالدآباد کمرهمت بسته اند تا همچون زنان بنی اسد که افتخار تدفین ابدان مطهر شهدای کربلا را در کارنامه ی خود دارند افتخار تدفین پیکر مطهر امام زاده آقا علی عباس را به کمک مردان رشیدشان در کارنامه ی خود برای همیشه ی تاریخ ثبت و ضبط نمایند . متولیان آقاعلی عباس طایفه ی بزرگی از مردم خالدآباد را تشکیل می دهد که از دو طایفه ی سعیدی و عابدی متشکل است و این خاندان بیش از هزار سال تولیت آستان را بر عهده داشته اند و هم اکنون در این شهر ساکن می باشند . زبان مردم خالدآباد تات نام دارد که قدیمی ترین زبان اصیل ایرانی است . خالدآباد بیش از هشتاد اثر تاریخی دارد که تنها 6 اثر به ثبت میراث فرهنگی رسیده است . تپه های باستانی مسی و ابوذر قدمتی 6 هزار ساله دارند .

طبقه بندی موضوعی خالدنیوز
بایگانی
آخرین نظرات

نطنز- مدیر آموزش و پرورش نطنز گفت: نبود پیوند ارتباطی مناسب میان والدین و کودکان عامل مهم گرایش کودکان به فضای مجازی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز، علیرضا محمودی از بروز مشکلات رفتاری و شخصیتی  در دانش آموزان در آینده ابراز نگرانی کرد و گفت: ورود بی رویه به فضاهای مجازی و استفاده از بازی های رایانه ای که هر کدوم از این بازی ها بر روی رفتار نوجوانان و جوانان تاثیر گذار است، نگرانی های جدی را به وجود آورده است.

مدیر آموزش و پرورش نطنز افزود: اولیا باید نظارت کامل بر فرزندان خود در مورد ورود آنها به فضاهای مجازی و بازی های رایانه ای داشته باشند اما این نظارت بر عملکرد فرزندان از سوی خانواده ها بسیار کمرنگ شده است.

وی با بیان اینکه والدینی که بیشتر وقت خود را در فضای مجازی می گذرانند الگوی مناسبی برای کودکان نیستند، بیان کرد: پدر و مادری که بیشتر وقت خود را در فضاهای مجازی در خانه سپری می کند نمی تواند الگوی مناسبی برای امر و نهی کردن به فرزندان خود باشد.

محمودی تصریح کرد: ابتدا باید والدین روش های درست استفاده کردن از اینترنت و فضاهای مجازی را فرا گرفته و بعد به فرزندان خود بیاموزند که چه سایت هایی برای آن ها مفید و چه سایت هایی مضر هستند.

وی نبود پیوند ارتباطی مناسب میان والدین و کودکان را عامل مهم دیگر در گرایش کودکان به فضای مجازی دانست و عنوان کرد: گاه پیوند ارتباطی میان والدین و کودکان و اعضای خانواده با یکدیگر به اندازه ای ضعیف است که کودک تائید مورد نیاز خود را از فضای مجازی می گیرد.

مدیر آموزش و پرورش نطنز در مورد وجود دوستانی در فضای مجازی که به حرف کودک گوش می دهند، با او همدردی می کنند، او را تشویق و خواسته هایش را مورد تائید قرار می دهند به خانواده ها هشدار و ادامه داد: این کار موجب می شود که کودک تلاش کند تا زمان بیشتری را در این فضا و در کنار این نوع دوستان خود بگذراند.

وی بیان کرد: داشتن آرامش و مدیریت استرس ها در خانواده موجب سلامت کودک در فضای مجازی می شود و فراهم کردن فضای مشترک و احساسی بین والدین و کودک مهمترین نیاز کودکان برای داشتن حضوری سالم در فضای مجازی است.

محمودی از نیروی انتظامی و پلیس فتا خواست تا با مجموعه آموزش و پرورش برای بیشتر آشنا کردن خانواده ها و دانش آموزان با آسیب فضای مجازی همکاری لازم را داشته باشند

  • خالدنیوز خالدآباد

اداره ی آموزش و پرورش نطنز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی