خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

شهر زیارتی تاریخی خالدآباد یکی از شهرهای زیبا و کویری بخش امام زاده از توابع شهرستان نطنز می باشد . شهر خالدآباد در جوار شهر بادرود و در 25 کیلومتری شمال نطنز و 55 کیلومتری شرق کاشان واقع شده است . این شهر کوچک , کویری و زیبا اولین شهر در ایران است که گواهینامه ی زیست محیطی یورو 14001 را به خود اختصاص داده است . این شهر هنرپرور که به شهر صدا نیز شهره است هنرمندان بزرگی در عرصه ی موسیقی به ایران و جهان معرفی کرده است . استاد ایرج و استاد مهدی خالدی از مفاخر هنر موسیقی خالدآبادی هستند . وجود بارگاه ملکوتی امام زاده آقا علی عباس در این شهر بر معنویت آن افزوده است . چهل دختران حامی امام زاده خالدآبادی بوده اند و در روایات معتبر نقل شده است که پس از شهادت این بزرگوار در منطقه ی گود ریگ خالدآباد به دستور مامون عباسی , شیرزنان خالدآباد کمرهمت بسته اند تا همچون زنان بنی اسد که افتخار تدفین ابدان مطهر شهدای کربلا را در کارنامه ی خود دارند افتخار تدفین پیکر مطهر امام زاده آقا علی عباس را به کمک مردان رشیدشان در کارنامه ی خود برای همیشه ی تاریخ ثبت و ضبط نمایند . متولیان آقاعلی عباس طایفه ی بزرگی از مردم خالدآباد را تشکیل می دهد که از دو طایفه ی سعیدی و عابدی متشکل است و این خاندان بیش از هزار سال تولیت آستان را بر عهده داشته اند و هم اکنون در این شهر ساکن می باشند . زبان مردم خالدآباد تات نام دارد که قدیمی ترین زبان اصیل ایرانی است . خالدآباد بیش از هشتاد اثر تاریخی دارد که تنها 6 اثر به ثبت میراث فرهنگی رسیده است . تپه های باستانی مسی و ابوذر قدمتی 6 هزار ساله دارند .

طبقه بندی موضوعی خالدنیوز
بایگانی
آخرین نظرات

رئیس شورای اسلامی شهر“خالدآباد“ گفت: توسعه و سرمایه‌گذاری در صنایع‌دستی و همچنین ایجاد کارگاه‌های تولید پوشاک برای رونق اشتغال در این شهرکهن ضروری است.       


حجت الاسلام و المسلمین محمد علی شریفی در گفتگو با کسب فردا- اظهارکرد: توسعه صنایع‌دستی یکی از بهترین راهکارهای ایجاد اشتغال برای مردم “خالدآباد” و به ویژه بانوان است

کویر مرکزی ایران قرار دارد، تصریح‌کرد: بحران آب و کشاورزی بیکاری را رواج داده است و از ظرفیت کارآفرینی صنایع‌دستی نباید غافل شویم.

این مقام مسئول افزود: تولید کالاهای هنری به هر دو صورت خانگی و کارگاهی نیاز است ولی با توجه به ظرفیت‌های تاریخی این شهر کهن آموزش و توسعه قالی بافی، گلیم بافی، سفالگری و .. بهتر از سایر رشته‌ها جواب می‌دهد.

حجت الاسلام شریفی یادآوری‌کرد: تا چند دهه گذشته قالی ریزباف “شادسر” کاشان در منازل مردم “خالدآباد”   به تعداد زیاد بافته می‌شد ولی به مرور زمان این کار ارزشمند از رونق افتاده است معتقدم که باید از بافت و صادرات آن حمایت شود تا بخشی از بیکاری را بتوانیم کاهش دهیم.

وی اضافه‌کرد: تشویق و سرمایه‌گذاری برای توسعه کارگاه‌های خیاطی زنان نیز روش خوبی برای ایجاد اشتغال است، البته تعدادی واحد تولیدی در این زمینه وجود دارد، همچنین توسعه رستوران‌های جدید و سنتی در این شهر تاریخی را ضروری می‌دانم.

رئیس شورای شهر، تاکیدکرد: رونق گردشگری خالد‌آباد از اهداف اقتصادی این شهر است و قطعا سرمایه‌گذاری در صنایع‌دستی، پوشاک، رستوران و … زمانی به نتیجه می‌رسد که بتوانیم توریست‌های زیادی را نیز جذب شهر نمائیم.

کدخبرنگار: 711

نظرات  (۱)

  • از طرق رود تا زنده رود
  • متشکر از حاج آقا شریفی خودمانی ومردمی.

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی