خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

شهر زیارتی تاریخی خالدآباد یکی از شهرهای زیبا و کویری بخش امام زاده از توابع شهرستان نطنز می باشد . شهر خالدآباد در جوار شهر بادرود و در 25 کیلومتری شمال نطنز و 55 کیلومتری شرق کاشان واقع شده است . این شهر کوچک , کویری و زیبا اولین شهر در ایران است که گواهینامه ی زیست محیطی یورو 14001 را به خود اختصاص داده است . این شهر هنرپرور که به شهر صدا نیز شهره است هنرمندان بزرگی در عرصه ی موسیقی به ایران و جهان معرفی کرده است . استاد ایرج و استاد مهدی خالدی از مفاخر هنر موسیقی خالدآبادی هستند . وجود بارگاه ملکوتی امام زاده آقا علی عباس در این شهر بر معنویت آن افزوده است . چهل دختران حامی امام زاده خالدآبادی بوده اند و در روایات معتبر نقل شده است که پس از شهادت این بزرگوار در منطقه ی گود ریگ خالدآباد به دستور مامون عباسی , شیرزنان خالدآباد کمرهمت بسته اند تا همچون زنان بنی اسد که افتخار تدفین ابدان مطهر شهدای کربلا را در کارنامه ی خود دارند افتخار تدفین پیکر مطهر امام زاده آقا علی عباس را به کمک مردان رشیدشان در کارنامه ی خود برای همیشه ی تاریخ ثبت و ضبط نمایند . متولیان آقاعلی عباس طایفه ی بزرگی از مردم خالدآباد را تشکیل می دهد که از دو طایفه ی سعیدی و عابدی متشکل است و این خاندان بیش از هزار سال تولیت آستان را بر عهده داشته اند و هم اکنون در این شهر ساکن می باشند . زبان مردم خالدآباد تات نام دارد که قدیمی ترین زبان اصیل ایرانی است . خالدآباد بیش از هشتاد اثر تاریخی دارد که تنها 6 اثر به ثبت میراث فرهنگی رسیده است . تپه های باستانی مسی و ابوذر قدمتی 6 هزار ساله دارند .

طبقه بندی موضوعی خالدنیوز
بایگانی
آخرین نظرات

مدیر آستان مقدس امامزاده احمد (ع) نطنز گفت: طرح خادمین نیابتی، در راستای مدیریت امور اجرایی آستان و تأمین هزینه های جاری، از شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیمی، پیش از ظهر شنبه در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: همزمان با ثبت نام چهارمین سال طرح «هر زائر یک حامی تحصیلی ایتام برای امداد خیرین به چهارصد و بیست دانش آموز ایتام و بی بضاعت از فرزندان معنوی امامزاده احمد (ع)، ثبت نام برای طرح خادمین نیابتی نیز آغاز خواهد شد.

وی تصریح کرد: از آنجائیکه در سال گذشته درختان زیادی غرس شد و فضای سبز و اماکن بیشتری به محوطه امامزاده احمد (ع) اضافه شد، برای نگهداری و آبرسانی درختان و نظافت مستمر و شبانه روزی محوطه ها و سرویس دهی در دو شیفت به زائران و مسافران آزادراه کاشان – نطنز – اصفهان مجبور به دو برابر کردن نیروهای خدماتی شدیم.

مدیر آستان مقدس امامزاده احمد (ع) افزود: هزینه تأمین حقوق نیروهای خدماتی و نگهداری روزانه اماکن آستان مقدس به تنهایی بیش از چهار میلیون تومان در ماه است و این درحالیست که متوسط ماهانه واریز وجوهات در ضریح مطهر امامزاده احمد (ع) حتی در ایام پرتردد، حداکثر چهار تا پنج میلیون تومان است که بعد هر غبار روبی و کسر حق تصدی ۲۳ درصدی اوقاف، امکان هزینه کامل این رقم برای فقط یک بخش خدمات امکان پذیر نیست.

تامین حقوق کارگران خدمات در امامزاده احمد با مشکل روبرو است

وی تأکید کرد: با توجه به موقعیت مکانی امامزاده و طرح های توسعه آستان، اگر به فرض محال کل درآمد حاصل از وجوهات واریزی به ضریح به بخش خدمات تزریق شود، طرح های توسعه و تعمیرات کلی در این مکان زیارتی متوقف خواهد شد.

ابراهیمی در ادامه گفت: در راستای توسعه و ارائه بهتر خدمات، گسترده کردن خدمات بیست و چهار ساعته در آستان مقدس نظیر زمین بازی کودکان، سرویس های بهداشتی و نصب اجاق های خوراک پزی در دستور کار قرار گرفت که با توجه به نصب صندوق های مشارکت های مردمی و نیز به خدمت گرفتن سود تنها فروشگاه حرم برای تأمین بخشی از هزینه واحد خدمات، همچنان در تأمین حقوق کارگران خدمات و تعمیرات ساده با مشکل مواجه هستیم.

وی با اشاره به طرح خادمین نیابتی اضافه کرد: به منظور تأمین هزینه های جاری آستان مقدس اقدام به اجرای طرح خادمین نیابتی کردیم که شهروندان و زائرانی که به این امامزاده ارادت دارند اما توانایی خدمت حضوری را ندارند می توانند هزینه یک روز در ماه برای ارائه خدمات، تعمیر و نگهداری این مکان را تقبل کنند.

مدیر آستان مقدس امامزاده احمد(ع) در پایان یادآور شد: با اجرای این طرح و ورود صد خادم نیابتی و اختصاص ماهانه حداقل پنجاه هزار تومان، هزینه های جاری ارائه خدمات و اداره امور آستان تأمین خواهد شد و می توانیم به زائران خدمات درخوری را ارائه کنیم، لذا مردم می توانند آمادگی خود را به دفتر امامزاده اعلام کنند یا با شماره های ۰۹۱۲۲۴۸۳۶۹۳ و ۰۹۱۳۱۶۲۳۷۷۴ تماس بگیرند. 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی