خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

شهر زیارتی تاریخی خالدآباد یکی از شهرهای زیبا و کویری بخش امام زاده از توابع شهرستان نطنز می باشد . شهر خالدآباد در جوار شهر بادرود و در 25 کیلومتری شمال نطنز و 55 کیلومتری شرق کاشان واقع شده است . این شهر کوچک , کویری و زیبا اولین شهر در ایران است که گواهینامه ی زیست محیطی یورو 14001 را به خود اختصاص داده است . این شهر هنرپرور که به شهر صدا نیز شهره است هنرمندان بزرگی در عرصه ی موسیقی به ایران و جهان معرفی کرده است . استاد ایرج و استاد مهدی خالدی از مفاخر هنر موسیقی خالدآبادی هستند . وجود بارگاه ملکوتی امام زاده آقا علی عباس در این شهر بر معنویت آن افزوده است . چهل دختران حامی امام زاده خالدآبادی بوده اند و در روایات معتبر نقل شده است که پس از شهادت این بزرگوار در منطقه ی گود ریگ خالدآباد به دستور مامون عباسی , شیرزنان خالدآباد کمرهمت بسته اند تا همچون زنان بنی اسد که افتخار تدفین ابدان مطهر شهدای کربلا را در کارنامه ی خود دارند افتخار تدفین پیکر مطهر امام زاده آقا علی عباس را به کمک مردان رشیدشان در کارنامه ی خود برای همیشه ی تاریخ ثبت و ضبط نمایند . متولیان آقاعلی عباس طایفه ی بزرگی از مردم خالدآباد را تشکیل می دهد که از دو طایفه ی سعیدی و عابدی متشکل است و این خاندان بیش از هزار سال تولیت آستان را بر عهده داشته اند و هم اکنون در این شهر ساکن می باشند . زبان مردم خالدآباد تات نام دارد که قدیمی ترین زبان اصیل ایرانی است . خالدآباد بیش از هشتاد اثر تاریخی دارد که تنها 6 اثر به ثبت میراث فرهنگی رسیده است . تپه های باستانی مسی و ابوذر قدمتی 6 هزار ساله دارند .

طبقه بندی موضوعی خالدنیوز
بایگانی
آخرین نظرات

نطنز- نماینده مردم نطنز و قمصر گفت: ۶۰۰ نوع گیاه دارویی در نطنز شناسایی و ثبت شده است که می تواند محل درآمد پایداری برای مردم منطقه باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز، مرتضی صفاری نماینده مردم نطنز و قمصر در نشست خبری دومین همایش و جشنواره ملی طبیعت گردی، طب سنتی و گیاهان دارویی با بیان اینکه نطنز یکی از قدیمی ترین شهرهای ایران است، گفت: براساس مطالعات باستان شناسی آثار حضور انسان در نطنز به ۴۰ هزار سال قبل بازمی گردد.

وی با تاکید بر اینکه اریسمان اولین مرکز ذوب فلز در دنیا بوده است، گفت: آثار ذوب فلز در منطقه اریسمان از توابع بخش امام زاده نطنز  به شش هزار سال قبل بازمی گردد.

صفاری با بیان اینکه شهرستان نطنز  دارای استعداد گردشگری مذهبی نیز می باشد، افزود: این شهرستان با اینکه ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد بیش از ۵۰ امامزاده از جمله امامزادگان آقا علی عباس و شاهزاده محمد (ع) واقع در بخش امام زاده نطنز را دل خود جای داده است که بیانگر این موضوع است که پایگاهی برای شیعیان اهل بیت (ع) بوده است و با توجه به این زیرساخت ها می تواند به قطب گردشگری مذهبی تبدیل شود.

صفاری با بیان اینکه نطنز دارای تنوع زیادی در حوزه گیاهان دارویی می باشد، خاطرنشان کرد: در منطقه نطنز ۶۰۰ نوع گیاه دارویی مشاهده و ثبت شده است که می تواند منبع درآمد مناسبی برای مردم باشد.

وی با بیان اینکه شهر نطنز یک موزه باز است، گفت: روستای ابیانه که بازمانده از دوران ساسانی است مشتاقان زیادی از سراسر دنیا را به خود جذب کرده است و در کنار آن در منطقه، ۱۵ قلعه داریم.

صفاری با تاکید بر اینکه گردشگری می تواند محور توسعه منطقه قرار گیرد، گفت: نطنز دارای سایت های زیرزمینی است که هنوز حفاری نشده اند که گنجینه هایی از تاریخ را در دل خود جای داده اند و باید با برنامه ریزی مناسب مورد کاوشگری قرار گیرند. /

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی