خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

شهر زیارتی تاریخی خالدآباد یکی از شهرهای زیبا و کویری بخش امام زاده از توابع شهرستان نطنز می باشد . شهر خالدآباد در جوار شهر بادرود و در 25 کیلومتری شمال نطنز و 55 کیلومتری شرق کاشان واقع شده است . این شهر کوچک , کویری و زیبا اولین شهر در ایران است که گواهینامه ی زیست محیطی یورو 14001 را به خود اختصاص داده است . این شهر هنرپرور که به شهر صدا نیز شهره است هنرمندان بزرگی در عرصه ی موسیقی به ایران و جهان معرفی کرده است . استاد ایرج و استاد مهدی خالدی از مفاخر هنر موسیقی خالدآبادی هستند . وجود بارگاه ملکوتی امام زاده آقا علی عباس در این شهر بر معنویت آن افزوده است . چهل دختران حامی امام زاده خالدآبادی بوده اند و در روایات معتبر نقل شده است که پس از شهادت این بزرگوار در منطقه ی گود ریگ خالدآباد به دستور مامون عباسی , شیرزنان خالدآباد کمرهمت بسته اند تا همچون زنان بنی اسد که افتخار تدفین ابدان مطهر شهدای کربلا را در کارنامه ی خود دارند افتخار تدفین پیکر مطهر امام زاده آقا علی عباس را به کمک مردان رشیدشان در کارنامه ی خود برای همیشه ی تاریخ ثبت و ضبط نمایند . متولیان آقاعلی عباس طایفه ی بزرگی از مردم خالدآباد را تشکیل می دهد که از دو طایفه ی سعیدی و عابدی متشکل است و این خاندان بیش از هزار سال تولیت آستان را بر عهده داشته اند و هم اکنون در این شهر ساکن می باشند . زبان مردم خالدآباد تات نام دارد که قدیمی ترین زبان اصیل ایرانی است . خالدآباد بیش از هشتاد اثر تاریخی دارد که تنها 6 اثر به ثبت میراث فرهنگی رسیده است . تپه های باستانی مسی و ابوذر قدمتی 6 هزار ساله دارند .

طبقه بندی موضوعی خالدنیوز
بایگانی
آخرین نظرات

به همت واحد پیشگیری اداره بهزیستی شهرستان نطنز سومین جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری اداره بهزیستی صبح امروز (یکشنبه) در سالن اجتماعات این اداره برگزار شد.

مهدی محبی در این جلسه اظهار کرد: تنها کمیته ای که در سه سال اخیر در ذیل شورای فرعی مبارزه با مواد مخدرشهرستان و به صورت مرتب جلسه های خود را برگزار کرده است کمیته فرهنگی و پیشگیری اداره بهزیستی نطنز بوده است.

رئیس اداره بهزیستی نطنز افزود: با توجه به مطالعات و مشاهده های صورت گرفته، آسیب های اجتماعی و از جمله اعتیاد به مواد مخدر صنعتی در حال گسترش است و متاسفانه این آسیب ها در شهرستان نطنز نیز خانواده ها و جامعه را با مخاطراتی مواجه کرده است.

وی تصریح کرد: به طور حتم اگر به این موضوع مهم کم محلی شود آسیب های جبران ناپذیری بر خانواده و منطقه تحمیل می شود و در آن زمان هزینه ای که برای درمان صرف خواهد شد به مراتب کمتر از هزینه هایی است که امروزه باید برای پیشگیری از آن صرف شود.

محبی از خانواده ها و مسئولان خواست تا توجه بیشتر به این مقوله داشته و تلاش بیشتری را صرف این امور کنند تا از میزان پشیمانی در آینده کاسته شود.

وی از عدم حضور نمایندگان ادارات و نهادهای اصلی و دعوت شده به کمیته فرهنگی و پیشگیری انتقاد کرد و گفت: آموزش و پرورش و دانشگاه ها بستر اصلی شکل دهی شخصیت فرزندان ما هستند و باید در امر برگزاری دوره های آموزشی پیشگام باشند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان نطنز تاکید کرد: مسئولان و روسای نهادهای دولتی و غیر دولتی باید به بحث پیشگیری از آسیب ها و اعتیاد به صورت کاربردی و اجرایی اهمیت بیشتری دهند.

وی کانون فرهنگی و هنری مساجد، کارگاه های آموزشی و برپایی نمایشگاه اعتیاد در مراکز صنعتی، انتشار پیام های آگاهی دهنده و هشداری در خصوص آسیب های اجتماعی در رسانه ها و کانال های خبری، قدردانی از کارفرمایانی که در زمینه های بهبود معتادان تلاش می کنند و همچنین استفاده از فضای محیط تبلیغات شهری برای نصب بنرهای حاوی پیام های پیشگیرانه در شهرها و روستاها با همکاری شهرداران و دهیاران را از جمله ظرفیت ها و فعالیت هایی عنوان کرد که می تواند به بهبود شرایط کمک کند.

جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری اداره بهزیستی یکی از مهم ترین جلسه ها در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در شهرستان است که متاسفانه بارها مورد کم محلی و بی توجهی مسئولان و اعضای اصلی قرار می گیرد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی