گردشگری بهترین راه اشتغالزایی “خالدآباد” است
نایب رئیس شورای اسلامی شهرستان نطنز گفت: توسعه گردشگری در منطقه “خالدآباد” بهترین و سریعترین روش برای ایجاد اشتغال پایدار و جلوگیری از مهاجرت جوانان است.
سید عباس حسینیخالدی در گفتگو با کسب فردا- اظهارکرد: ” دهستان خالدآباد” شهرستان نطنز در حاشیه کویر مرکزی ایران قرار دارد که از نظر طبیعی، تاریخی و فرهنگی دارای جاذبههای بسیار زیادی برای جذب گردشگران است.
وی با یادآوری اینکه حرفه اصلی مردم این دهستان کشاورزی است،تاکیدکرد: خشکسالی و برداشت بی رویه منابع آبی این منطقه را دچار بحران در بخش زراعت کرده است، بنابراین، سه راهکار اصلاح الگوی کشت، توسعه صنعتی و مهمتر از این موارد رونق جهانگردی را باید در دستور کار قرار دهیم.
این مسئول، تاکیدکرد: معتقدم که سرمایهگذاری در توسعه صنعت گردشگری در شرایط فعلی اقتصادی بهترین و سریعترین روش برای ایجاد اشتغال پایدار و جلوگیری از مهاجرت مردم ساکن در این قسمت از منطقه کویری است، اما قطعا در اجرای این امر نیازمند یاری مسئولان استانی و شهرستانی هستیم.
حسینیخالدی از وجود آثار فراوان تاریخی مانند مساجد، آب انبار، تپههای باستانی، و … در منطقه خالدآباد خبرداد و گفت: خوشبتخانه بخشی از این بناها به ثبت ملی رسیده و تعدادی در حال مرمت است، همچنین در این شهر تعدادزیادی خانههای خشتی وجود دارد که ثروتی بزرگ برای این شهر محسوب میشود.
وی تصریحکرد: خانههای خشتی و قدیمی در خالدآباد و روستاهای مجاور آن را یکی از بهترین داراییها و امکانات برای رونق توریسم میدانم، زیرا با سرمایهگذاری در این بناها میتوان آنها را به بومگردی تبدیل کرد، که یک زیرساخت اقامتی بسیار مهم و مورد علاقه برای جذب گردشگران است.
مسئول کمیسیون عمران شورای شهر خالدآباد، ادامهداد: البته شورای شهر نیز برای جذب سرمایهگذاری در زمینه رونق توریسم فعالیت خواهدکرد، ولی در بخشهای عمرانی مانند توسعه شبکه راههای روستایی و متصل کردن آن به جادههای ترانزیتی کشور توقع حمایت بیشتری از مسئولان داریم.
حسینیخالدی، گفت: بهبود زیر ساختهای حمل و نقل موجب تسهیل شرایط عبور و مرور و افزایش انگیزه ورود توریستها در دهستان خالدآباد خواهد شد که این امر برای افزایش اشتغال مردم مهم است.
وی با بیان مثالی افزود: کمپ کویری روستای “متینآباد” در همین منطقه واقع شده و هر سال گردشگرانی برای بازدید و تفریح وارد آن میشوند، بنابراین توسعه راههای آسفالت اطراف این کمپ اثر بیشتری برای جذب توریست خواهد داشت
توسعه شهرک صنعتی “بادرود“ ضروری است
این عضو شورای شهر در بخش دیگری از سخنان خود، اظهارکرد: تعدادی کارگاه صنعتی در این منطقه وجود دارد اما برای افزایش سطح اشتغال آن را کافی نمیدانم و باید مسئولان به توسعه قطب صنعتی یا همان “شهرک صنعتی بادرود” توجه بیشتری کنند.
حسینیخالدی با یادآوری اینکه دو شهر بادرود و خالدآباد فاصله زیادی با یکدیگر ندارند، تصریح کرد: استقرار صنایع در این شهرک برای اشتغال پایدار جوانان موثر است.