خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

شهر زیارتی تاریخی خالدآباد یکی از شهرهای زیبا و کویری بخش امام زاده از توابع شهرستان نطنز می باشد . شهر خالدآباد در جوار شهر بادرود و در 25 کیلومتری شمال نطنز و 55 کیلومتری شرق کاشان واقع شده است . این شهر کوچک , کویری و زیبا اولین شهر در ایران است که گواهینامه ی زیست محیطی یورو 14001 را به خود اختصاص داده است . این شهر هنرپرور که به شهر صدا نیز شهره است هنرمندان بزرگی در عرصه ی موسیقی به ایران و جهان معرفی کرده است . استاد ایرج و استاد مهدی خالدی از مفاخر هنر موسیقی خالدآبادی هستند . وجود بارگاه ملکوتی امام زاده آقا علی عباس در این شهر بر معنویت آن افزوده است . چهل دختران حامی امام زاده خالدآبادی بوده اند و در روایات معتبر نقل شده است که پس از شهادت این بزرگوار در منطقه ی گود ریگ خالدآباد به دستور مامون عباسی , شیرزنان خالدآباد کمرهمت بسته اند تا همچون زنان بنی اسد که افتخار تدفین ابدان مطهر شهدای کربلا را در کارنامه ی خود دارند افتخار تدفین پیکر مطهر امام زاده آقا علی عباس را به کمک مردان رشیدشان در کارنامه ی خود برای همیشه ی تاریخ ثبت و ضبط نمایند . متولیان آقاعلی عباس طایفه ی بزرگی از مردم خالدآباد را تشکیل می دهد که از دو طایفه ی سعیدی و عابدی متشکل است و این خاندان بیش از هزار سال تولیت آستان را بر عهده داشته اند و هم اکنون در این شهر ساکن می باشند . زبان مردم خالدآباد تات نام دارد که قدیمی ترین زبان اصیل ایرانی است . خالدآباد بیش از هشتاد اثر تاریخی دارد که تنها 6 اثر به ثبت میراث فرهنگی رسیده است . تپه های باستانی مسی و ابوذر قدمتی 6 هزار ساله دارند .

طبقه بندی موضوعی خالدنیوز
بایگانی
آخرین نظرات

برداشت محصول جو از مزارع بخش امام زاده آغاز شد

سه شنبه, ۲ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۵۳ ق.ظ

نطنز- مسئول اداره تولیدات گیاهی و دامی مدیریت جهاد کشاورزی نطنز گفت: کار برداشت محصول جو در سطح ۹۰۰ هکتار از مزارع بخش امام زاده آغاز شد

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز، بهروز کیانوش در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: کار برداشت محصول جو در سطح ۹۰۰ هکتار از مزارع بخش امام زاده آغاز شده و تا یک هفته دیگر ادامه دارد.

کیانوش افزود: از ۹۰۰ هکتار سطح زیر کشت، ۸۵۰ هکتار آن متعلق به بخش امام زاده است و پیش بینی می شود از هر هکتار چهار تن محصول برداشت شود.

وی با بیان اینکه عمده محصولات کشت‌ شده رقم یوسف، و ریحان۰۳، است، گفت: بالغ بر سه هزار و ۴۰۰ تن محصول جو در سطح مزارع برداشت می شود و مقدار قابل توجهی از آن توسط کشاورزان و دامدارن شهرستان خریداری و مصرف می شود.

مسئول اداره تولیدات گیاهی و دامی جهاد کشاورزی نطنز بیان کرد: هزینه متوسط هر هکتار محصول جو جهت برداشت با کمباین های مختلف در عمده مالک به میزان ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است و این قیمت در خرده مالک ها و توافق بین کشاورز و صاحب کمباین تا ۵ میلیون ریال متغیر است.

وی با بیان این که قیمت خرید تضمینی جو توسط دولت در صورتی‌ که محصول برداشت‌ شده دارای استانداردهای لازم از جمله رطوبت ۱۲ و نهایت ۱۴ درصد باشد، ۱۰ هزار و ۳۰۰ ریال است، افزود: شرکت تعاونی روستایی وحدت خالدآباد به عنوان مباشر خرید فعالیت خواهد کرد و امسال برای دومین بار این محصول وارد کالای بورس تهران می شود.

سال گذشته محصول جو در منطقه امام زاده در سطح یک‌ هزار و ۹۰۰ هکتار کشت شده بود ولی امسال به خاطر خشکسالی و کمبود منابع آبیس و افت سطح منابع زیر زمینی سطح زیر کشت تا ۸۵۰ هکتار کاهش پیدا کرده است. /

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی