خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

رسانه ی جامع شهر خالدآباد

خالدنیوز خالدآباد

شهر زیارتی تاریخی خالدآباد یکی از شهرهای زیبا و کویری بخش امام زاده از توابع شهرستان نطنز می باشد . شهر خالدآباد در جوار شهر بادرود و در 25 کیلومتری شمال نطنز و 55 کیلومتری شرق کاشان واقع شده است . این شهر کوچک , کویری و زیبا اولین شهر در ایران است که گواهینامه ی زیست محیطی یورو 14001 را به خود اختصاص داده است . این شهر هنرپرور که به شهر صدا نیز شهره است هنرمندان بزرگی در عرصه ی موسیقی به ایران و جهان معرفی کرده است . استاد ایرج و استاد مهدی خالدی از مفاخر هنر موسیقی خالدآبادی هستند . وجود بارگاه ملکوتی امام زاده آقا علی عباس در این شهر بر معنویت آن افزوده است . چهل دختران حامی امام زاده خالدآبادی بوده اند و در روایات معتبر نقل شده است که پس از شهادت این بزرگوار در منطقه ی گود ریگ خالدآباد به دستور مامون عباسی , شیرزنان خالدآباد کمرهمت بسته اند تا همچون زنان بنی اسد که افتخار تدفین ابدان مطهر شهدای کربلا را در کارنامه ی خود دارند افتخار تدفین پیکر مطهر امام زاده آقا علی عباس را به کمک مردان رشیدشان در کارنامه ی خود برای همیشه ی تاریخ ثبت و ضبط نمایند . متولیان آقاعلی عباس طایفه ی بزرگی از مردم خالدآباد را تشکیل می دهد که از دو طایفه ی سعیدی و عابدی متشکل است و این خاندان بیش از هزار سال تولیت آستان را بر عهده داشته اند و هم اکنون در این شهر ساکن می باشند . زبان مردم خالدآباد تات نام دارد که قدیمی ترین زبان اصیل ایرانی است . خالدآباد بیش از هشتاد اثر تاریخی دارد که تنها 6 اثر به ثبت میراث فرهنگی رسیده است . تپه های باستانی مسی و ابوذر قدمتی 6 هزار ساله دارند .

طبقه بندی موضوعی خالدنیوز
بایگانی
آخرین نظرات

سید عباس حسینی خالدی در گفتگو با کسب فردا  اظهار کرد: شغل بیشتر مردم این منطقه کشاورزی است که در کنار آن علوفه دامی زیادی نیز تولید می‌شود هرچند به دلیل خشکسالی و برداشت زیاد از منابع آب در معرض بحران قرار گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه شهرک دامپروری یا “دامگاه” منافع زیادی برای منطقه دارد، تصریح کرد: این نوع شهرک باعث تجمع و تمرکز دام در یک مکان دارای امکانات مناسب می شود، بنابراین تولید علمی، مراقبت بهتر دامپزشکی، جلوگیری از ساخت و ساز بی رویه در مزارع، امنیت از دست سارقان، اشتغال پایدار و … از نتایج ساخت آن است.

این عضو شورای شهر خالدآباد، یادآوری‌کرد: در حال حاضر بخشی از مزارع این منطقه به دلیل ساخت آغل‌های دامی حالت طبیعی خود را از دست داده همچنین تامین همه امکانات برق، گرمایش، گاز و … برای این واحدهای کوچک مشکل است.

حسینی خالدی اضافه کرد: سود دیگر دامگاه کمک به حفظ بهداشت محلات و روستاها است، زیرا باعث خروج دام از برخی منازل و یا آغل های مجاور این نقاط مسکونی که در زمین های کشاورزی ساخته شده می گردد.

وی تاکیدکرد: در سال 1389 طرح ساخت یک دامگاه به وسعت سه هکتار در خالدآباد به تصویب مدیران مربوط در شهرستان رسید، اما متاسفانه به دلیل بسیاری از مشکلات و بوروکراسی اداری موفق به اجرای آن نشده‌ایم زیرا حداقل با 10  دستگاه اداری مواجه هستیم!!

این عضو شورای شهر، خواستار حمایت مسئولان استانی و شهرستانی از این پروژه شد و گفت: در زمان خشکسالی و بی‌آبی در منطقه کشاورزی رونقی ندارد، اما با وارد کردن علوفه و همچنین توسعه این روش مدرن دامداری می توانیم در بخشی از جامعه اشتغال ایجاد کرده و ازمهاجرت جلوگیری نماییم.

  • خالدنیوز خالدآباد

سید عباس حسینی خالدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی